Videók

Zenekarunk több videóklipet is készített.

Ezek a Youtube csatornán láthatók. Nyomon követhető az együttesünk munkájában a fejlődés. Nehezebb zenei feladatokat is sikerrel megoldottunk. Több híres előadóval közösen is felléptünk.

Segítünk összeválogatni a feltöltött zenei anyagainkat.

Legutóbb készült videók (2023-2024)
“United by Music Nederland” All Stars Band zenész vendégeink Hollandiából közösen ünnepelték a Szivárvány zenekar 25 éves jubileumát Tordason és Százhalombattán. (2023.o9.16)

“Dallal Tánccal Egymásért” visszatért Százhalombattára 20 év után.
A következő videók ebből az élményből adnak betekintést.

Az első videóklip “Made in Hungária” c. dal, melyet egy “Nemzetközi Európai Dalverseny”-be Portugáliába beválogatták és emlékezetes műsor volt a mi számunkra.

A következő klip ötlete egy színkottás táborban Kápolnásnyéken született meg. Nagy Katalin rendező össze is állított nagyon szép filmet a “Lehajtott fejjel” című dalhoz.

A következő videó az Otthonunk saját munkáját dicséri. Hang-és videó munkálatokat a Tordasi Otthon lakói és dolgozói készítették.

A következő videók a műsoraink hangulatát idézik.

Dallal-Tánccal egymásért:  ez az alkalom ahol közösen muzsikálhattunk kitűnő zenész barátainkkal együtt.

Meseműsorunk pillanatai

Következő képek a country zenéinkből.

Ezzel még nincs vége. Az erdélyi turnénk alkalmából a helyi TV  stúdiók készítettek zenés összeállítást.

Ha már Erdély. A “Szentgyörgy Napok” rendezvényén az Irisz Ház szervezésében bemutatkozhattunk az egyik nagyszínpadon. Erről rádió interjú is készült.

Utcafesztiválok rendszeres résztvevői vagyunk. Most ezekből mutatunk be néhány videót.

És a rock zene, a mi fő repertoárunk.

Természetesen rendszeres résztvevői vagyunk különböző speciális fesztiválok és rendezvények programjában is.

2018-as év zenekarunk történetében egy fontos mérföldkő. 20 évesek lettünk. A “Jövőt Nekik Is” alapítvány nagyon sok segítséget nyújtott az elmúlt időkben. Közösen ünnepelünk. Természetesen munkával! Az A38-as koncerthajón egy workshop keretében a 15 éves alapítványunk, az Otthonunk Műhelye és ennek keretében a zenekarunk bemutatta a gyermekműsorát, kicsik örömére. A következő videó ezt mutatja be.

Koncert az A38-as hajón

2020-ban készült videók

Karantén új lehetőséget adott zenekarunknak is. Az erdélyi “United By Music Romania” csapata felhívására közös zenés-videót készítettünk. A sepsiszentgyörgyi Irisz Ház hagyományában több mint tíz éves “Outsider Music Fest” résztvevői készítsenek egy közös videót. A következő  “Earth Song – Michael Jackson – Föld dala”  ötletét valósítottuk meg távmunkában! Első ilyen jellegű feladatot színvonalasan megoldottuk mindnyájan. Ezt videóban és zenében professzionális munkájával egybe rendezte Pallagi Attila az ajkai Hangadók zenekar vezetője. A dalt zenélték, énekelték “United By Music Romania”, “United By Music NL” Hollandia, Hangadók Ajka, és zenekarunk a Tordasi Szivárvány.

Earth Song videó

Szociális Munkás Napjára kérték zenekarunktól a következő dalt. A videó felvételben segítségünkre volt Kozma Milos, aki Jodes unokája zenekarunk régi barátja és támogatója.

 

 

 

 1. Tóthné Imreffy Ágota

  Kedves Ismerőseim barátaim örülök hogy ismerhetlek titeket ,nagyon büszke vagyok rátok és szívből gratulálok nektek és örömmel nézem a csodás műsoraitokat !

  • Vass Árpád

   Köszönjük szépen a kedves szavakat!
   A karantén sem akadályoz minket a munkában, készülünk és remélem mihamarabb élőben zenélhetünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Köszönjük WordPress & A sablon szerzője: Anders Norén