St. Martin és a NESZ koncertje zenekarunk részvételével Kecskeméten

St. Martin és a NESZ koncertje

„A zene a káoszból rendet teremt; a ritmus a széttartót egységbe fogja; a melódia a megszakítottat folytonossá varázsolja; a harmónia az össze nem illőket összeegyezteti” (Yehudi Menuhin)

Így érezhettünk valamennyien, akik május 28-án ott voltunk St. Martin és a NESZ (Nemzeti Színkottás Zenekar) hagyományosan, ezúttal Kecskeméten megszervezett hangversenyén, amelyre a Platán Otthon meghívására, szervezésében került sor a Három Gúnár Rendezvényházban.stmartin2_05_28A Magyar Speciális Művészeti Műhely Egyesület zenekarának műsora – élükön Vass Árpád karvezetővel – nemcsak a közönség szívét-lelkét melengette meg, de szemlátomást a zenekarban helyet foglaló, többnyire sérült, fogyatékos fiatalokat is boldogság, a ritmus, a zene iránti feltétlen odaadás töltötte el, az együtt zenélés öröme ragyogott az arcokon.

stmartin3_05_28A szólót éneklők, köztük Polák Teri és a többiek – köztük Keresztesi Tündi – szólóéneke és közreműködése  St. Martin „Hallelujah” c. számában mind-mind lenyűgöző volt! St. Martin évről évre együtt muzsikál a zenekarral, s ezúttal is a tőle megszokott művészi alázattal simult bele zenéje a Színkottás zenekar produkciójába.stmartin4_05_28Néhány régi és újabb számából egy káprázatosan szép csokorra valót nyújtott át a közönségnek, akiket egyúttal meghívott a július 25-én megrendezésre kerülő aggteleki koncertjére, és örömmel jelezte, hogy hamarosan napvilágot lát és a boltokba kerül legújabb, szám szerint huszonkettedik albuma.stmartin1_05_28A szervezők a koncert teljes bevételét a fogyatékkal élők megsegítésére fordítják. Lélekben mindenki gazdagodott, aki erre a koncertre a támogatói jegyét megvásárolta.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>